Zipi i Zape, a punt de morir en el carrer després de ser abandonats

Zipi i Zape, a punt de morir en el carrer després de ser abandonats

Aquests germanets entranyables van ser regalats a una parella amb tan sol un mes de vida. I tot va ser bonic fins que aquesta parella va decidir separar-se. Però els dos bebès que s’havien criat amb ells i compartit tot, des de llavors, no tenien cabuda en els seus plans.

Ella se’n va anar i ell va eixir al carrer i, pràcticament, en la mateixa porta els va abandonar.

Dos gatets innocents, que mai havien trepitjat l’exterior… No sabien què era un cotxe, un gos ni qualsevol element que puguem pensar.

Anaven darrere de la gent i fins i tot es van parar en alguna ocasió davant dels cotxes.

Zipi

La xica que alimentava una colònia propera va començar a posar-los de menjar i els va acostar a una zona una mica més segura però ells tornaven i volien entrar en la seua casa o la que fins a feia uns dies ho havia sigut.

Vam avisar a la xica, la propietària, i encara que deia que els volia molt ni es va immutar. Ni tan sols va preguntar per ells, una vegada vam parlar amb ella.

És possible que algú puga tenir la sang freda d’abandonar a aquests dos éssers indefensos en la porta de la seua casa i havent-los criat des de bebès?

És possible que ens haja amoïnat diàriament el pensar que hi havia dos xicotets a punt de morir atropellats i que els seus amos miraren per la finestra tranquils i somrigueren en veure’ns?

Zape va estar desaparegut una setmana i pensàvem que havia mort, que alguna cosa li havia passat. Però de sobte va aparèixer un dia. Sempre anaven els dos juntets i quan et veien s’acostaven corrent i et miolaven. Fins i tot es llançaven al teu pit com si t’abraçaren i no se soltaven. Els pobres Zipi i Zape, no volien estar sols. Estaven molt espantats i no sabien on anar ni amb qui refugiar-se.

Ho han passat realment malament… S’han vist sols en un entorn totalment desconegut per a ells. Ple de perill i de gent amb males intencions.

Però ja estan fora de perill i avui esperen poder trobar una llar, els dos junts, en el qual puguen passar tota la seua vida amb la calma i tranquil·litat que mai van haver de perdre. I amb tot l’amor que segurament mai van tenir, perquè algú que et vol, mai, mai t’abandona.

 

ÉS IMPOSSIBLE, SI VOLS A ALGÚ, NO EL DEIXES A LA SEUA SORT EN EL CARRER, AL COSTAT D’UNA CARRETERA.

SI VOLS A ALGÚ NO VOLS SEPARAR-TE MAI DEL SEU COSTAT.

Són afectuosos i dolços. Innocents i juganers. Amb una tendresa i un amor que solament un cor de gat sap donar.

A Zape li està costant una mica tornar a confiar en les persones després de tot el que ha passat, però amb paciència ho aconseguirem.

Zipi i Zape cerquen una llar.

Quan adoptes salves dues vides, la del peludet que entra a formar part de la teua família i la del que podrà eixir del carrer, la gossera o de l’abandó més miserable, i ocupar el seu lloc.

ADOPTA SEMPRE

 

S’entregan esterilitzats amb vacunes i microxip. Fem contracte d’adopció i seguiment.
TEST LEUCÈMIA I IMMUNODEFICIÈNCIA FELINA NEGATIU

 

VOLS ADOPTAR-LES? VEUEN A CONÉIXER-LES!!

 

info@elpassatgedelsgats.com
Dimecres a Divendres 16:00h a 21:00h
Dissabte 16:00h a 21:00h
Diumenge 16:00h a 21:00h
Carrer Túria Nº28
46008 València