La nostra filosofia:

Consisteix que la gent conega als gatets en el CatCafé, de tal forma que s’enamoren del seu caràcter en comptes de per el seu físic, fomentant que les adopcions siguen responsables i definitives. Aconseguint formar en la nostra casa la família que sempre hem somiat. A més quan es duu a terme una adopció aconseguim salvar dues vides, la del que ix adoptat i el nou o nova que entra en el seu lloc.

Refugi: El Passatge Dels Gats col·labora proporcionant recer, atenció i afecte a les gates i gats rescatats mentre troben la seua llar definitiva, de manera que durant aqueix temps tinguen qualitat de vida i es puguen sociabilitzar o fins i tot trobar-se amb la seua futura família en aquest espai.

Adopció: El procés d’adopció segueix un protocol mitjançant el qual pretenem trobar per a cada un/a la família més adequada, procurant garantir adopcions responsables i definitives.

Atencions: Aquests animals passen per un procés de revisió i preparació veterinària exhaustiva (identificació, desparasitació, vacunació, analítiques, esterilització, etc.) abans d’entrar en aquesta gran família que és El Passatge Dels Gats.

Sol·licitar reserva

El Lenguaje de los gatos

Los gatos domésticos nos hablan a su manera.
Por medio de los movimientos de las distintas partes de
su cuerpo y a través de sonidos característicos…

Accedix al nostre blog
info@elpassatgedelsgats.com
Dimecres a Divendres 16:00h a 21:00h
Dissabte 16:00h a 21:00h
Diumenge 16:00h a 21:00h
Carrer Túria Nº28
46008 València