Normes i consells per a la vostra estada

Normes

En el cas de l’incompliment de aquestes normes, el personal del club, sempre pensant, sobretot, en la seguretat dels gats i gates i la nostra us podrà convidar al fet que abandoneu les instal·lacions. Per açò us aconsellem que les llegiu atentament i davant qualsevol dubte ens pregunteu:

1º Qualsevol persona que entra al Club ho fa sota la seua responsabilitat i risc, tenint en compte la presència dels gats. L’entrada pot comportar risc per a persones al·lèrgiques i xiquets.

2º No es permet l’entrada als menors de 13 anys sense l’acompanyament d’almenys una persona adulta per cada dos menors, la qual supervisarà i es farà plenament responsable del seu comportament.

3º Es prega tenir el mòbil en silenci. No es toleren sorolls de volum desagradable, volem crear i mantenir un ambient de relax per als gats, no oblidem que estem en la seua casa.

4º Està totalment prohibit entrar al club amb gats o altres animals.

5º No s’accepta cap tipus d’agressió cap als gats, ni jocs agressius. Posem a la vostra disposició joguets adequats per a divertir-vos amb ells amb plena seguretat.

6º Podeu fer-los totes les fotos que vulgueu però sense flaix, és nociu i molest per als seus ullets.

7º No es permet donar-los de menjar als felins sense autorització expressa prèvia del personal del Club. Aquests gats segueixen una dieta molt estricta i hem de tenir control total sobre la seua alimentació.

8º Hem de respectar el seu descans, no podem agafar-los en braços, obligar-los a estar amb nosaltres ni retenir-los perquè pot no agradar-los i reaccionar malament. Elles i ells decidiran quan és un moment de joc i quan volen manyagues. Recordeu que nosaltres som els seus convidats.

Consells

No és recomanable entrar a l’establiment amb perfums forts ni elements penjants.

Si ho desitgen tenen a la seua disposició les fitxes dels gats que busquen família, en aquestes fitxes trobareu tot tipus de dades sobre cada un dels gats i gates, la seua història i la seua personalitat, per favor respecteu el caràcter de cada gat.

Als gats els encanta dormir, poden dormir fins a 20 hores al dia. Es prega no interrompre el seu descans, encara que podeu acariciar-los amb cura mentre somien, no oblidem que els gats estan en la seua casa, i pot ser que durant alguna de les nostres visites els enxampem en el seu temps de descans, alguns es fan una mica de pregar, però que millor excusa que aqueixa perquè torneu a seguir coneixent-los.

Hem de caminar amb cura, vigilar on posem els nostres peus, ja que aquests animalets són molt sigilosos i els agrada passar-se en ocasions entre les nostres cames, aneu amb compte en obrir i tancar portes.

En cas d’algun accident (esgarrapada, mossegada) contacteu amb el personal del Club.

Si veieu o noteu alguna cosa que no us agrada, preguem que aviseu al personal del Club. Ja siguen pedretes d’arena, pèls de gats en la vostra cadira, algun gat o gata amb comportament inadequat… Si ens aviseu, podem arreglar-ho i fer que la vostra estada en el Club siga el més agradable possible.

Les reserves es fan per defecte de 90 minuts excepte últimes hores on la reserva s’ajusta al tancament. Les reserves es mantindran 15 minuts després de l’hora reservada. Passat aquest temps s’anul·len.

Quan hàgeu consumit el temps de la vostra entrada s’agrairà que us acosteu a la barra a explicar-nos què tal ha sigut vostra experiència.

Agraïm que abans d’eixir ens ho feu saber per a controlar les obertures de les portes, i no tinguem cap disgust.

Gràcies per la vostra comprensió i col·laboració!

info@elpassatgedelsgats.com
Dimecres a Divendres 16:00h a 21:00h
Dissabte 16:00h a 21:00h
Diumenge 16:00h a 21:00h
Carrer Túria Nº28
46008 València