Missa, des de xicoteta buscant la felicitat i sempre amb un somriure

Missa, des de xicoteta buscant la felicitat i sempre amb un somriure

Quan passegem pel carrer i veiem gats per les voreres; prop d’una porta; per les finestres, envoltant i fins i tot pujant als contenidors no pensem més enllà.

Darrere de cada mirada hi ha una història, que si ens pogueren explicar tal vegada la gent canviaria la seua actitud. El menyspreu amb que se’ls mira i sobretot amb que se’ls tracta.

Missa no parla però la seua careta ens explica diàriament la vida que ha portat.

Va aparèixer amb tot just 6 mesos al març del 2016 en una colònia, li se la van emportar, com sempre “perquè és xicoteta, bonica, graciosa” i no sé quantes ximpleries més… Perquè va créixer i al poc va anar a parar al carrer.

 

Va tenir cadellets dues vegades i va ser treta de la zona on estava perquè era molt perillosa. El seu caràcter sociable i submís feia que correguera molt perill.

Des de la nova colònia, Missa seguia buscant a la gent, solament necessitava afecte ja que ella estava alimentada però volia el contacte amb la gent.

Una parella la va portar a sa casa i per fi semblava que la dolça Missa havia trobat la felicitat però no sabem per què, de nou la van deixar en el carrer. Passaven els dies i ella es quedava hores i hores en la porta de la qual va ser la seua casa però la porta mai es va tornar a obrir per a ella.

Vam buscar acolliment i per fi vam poder rescatar-la i ja des del primer dia com si sempre coneguera a la gent. Deixa enamorats a tots els acolliments per on passa.

És una gata entranyable, mimosa i molt afectuosa.

Ajuda’ns a que Missa trobe la felicitat per sempre i que mai ningú li torne a tancar la porta de la seua casa ni del seu cor.

Si adoptes a Missa salvaràs la seua vida i la del gat que puguem rescatar del carrer i que ocuparà el seu lloc.

S’entrega esterilitzada amb vacunes i microxip. Fem contracte d’adopció i seguiment.
TEST LEUCÈMIA I IMMUNODEFICIÈNCIA FELINA NEGATIU

 

VOLS ADOPTAR-LA? VEUEN A CONÉIXER-LA!!

 

info@elpassatgedelsgats.com
Dimecres a Divendres 16:00h a 21:00h
Dissabte 16:00h a 21:00h
Diumenge 16:00h a 21:00h
Carrer Túria Nº28
46008 València