Khalessy, història d’una lluitadora

Khalessy, història d’una lluitadora

Com a tantes i tantes històries invisibles la majoria de vegades…La de Khalessy, es reflectia en la seua pell; en la seua mirada; el seu ullet malferit, en el seu cos desgastat de la vida en el carrer i sobretot en el seu cor trencat.

D’ella, aquesta preciosa gata negra d’ulls infinits color ambar, sabem de la seua arribada a una colònia de gats en 2016. Va arribar prenyada, se buscava la vida per a alimentar-se i poder traure forces per a sobreviure amb la seua ja avançada gestació. Es mostrava molt afectuosa, per la qual cosa és probable que vinguera d’una casa i per motius injustificables fóra abandonada com tants gats i gates.

Una família li va deixar passar la gestació i el part en la seua casa, una vegada va tenir els bebès, els van donar i a ella la van deixar novament en el carrer. Així fins a en dues ocasions més.

La pobra Khalessy no entenia per què podia tenir una família i cada vegada que donava a llum als seus bebès es quedava sense llar. Tots els seus fills trobaven llar però ella sempre tornava al carrer.

Afortunadament, el seu caràcter entranyable, la seua dolçor, la seua tendresa i el seu àngel (la xica que cuida de la colònia on ella ha estat) ha fet que avui estiga fora de perill, que ja no passa freda, calor, set o por. QUE BUSQUE CARÍCIES I LES TROBE.

Khalessy, una gata lluitadora i supervivent, nascuda i criada en una família i abandonada en el carrer, sola, sense res més que el seu gran cor i les seues ganes de viure i acostar-se a la gent, gent que com María, han aconseguit que avui Khalessy puga estar en acolliment i fora del carrer.

És una gata sociable, súper afectuosa i alguna cosa territorial al principi. Té uns dos anys i solament necessita trobar a algú com tu. Algú que li done una llar per sempre, en el qual poder ser feliç.

Quan Khalessy tinga una família, altre gatet necessitat podrà ocupar el seu lloc.

 

ADOPTA SEMPRE, SALVARÀS DUES VIDES. LA DEL GAT QUE ADOPTES I LA DEL QUE PODRÀ OCUPAR EL SEU LLOC.

S’entrega esterilitzada amb vacunes i microxip. Fem contracte d’adopció i seguiment.
TEST LEUCÈMIA I IMMUNODEFICIÈNCIA FELINA NEGATIU

 

VOLS ADOPTAR-LA? VEUEN A CONÉIXER-LA!!

 

info@elpassatgedelsgats.com
Dimecres a Divendres 16:00h a 21:00h
Dissabte 16:00h a 21:00h
Diumenge 16:00h a 21:00h
Carrer Túria Nº28
46008 València